Airports #3: Mestská letecká spoločnosť

Dobré popoludnie cestujúci, vitajte pri dnešnom vývojárskom denníku ohľadom zakladania vašej vlastnej mestskej leteckej spoločnosti. Tím pre vás dnes pripravil niekoľko úžasných záberov z hry, ktoré nájdete v tomto príspevku.

Na úrovni 3 sa vaše letisko stalo dostatočne významným na to, aby sa mohlo stať základňou pre leteckú spoločnosť. Jedinečnú budovu veliteľstva leteckej spoločnosti nájdete v ponuke modulárnych letísk. V tejto budove si môžete založiť svoju vlastnú leteckú spoločnosť a prispôsobiť si jej názov, logo a lietadlá! Všetko, čo musíte urobiť, je umiestniť budovu niekde vo vašom meste – môže to byť v oblasti letiska alebo kdekoľvek sa vám bude páčiť.

3-1 HQ 2.png

Sídlo leteckej spoločnosti je nevyhnutné pre založenie vlastnej leteckej spoločnosti.

Keď ste vo vašom meste postavili budovu ústredia leteckej spoločnosti, odomkli ste kartu Airline na informačnom paneli o oblasti letiska – na túto kartu sa dostanete aj tak, že vyberiete budovu ústredia leteckej spoločnosti a kliknete na tlačidlo Informácie o leteckej spoločnosti. Tu si môžete zmeniť názov svojej leteckej spoločnosti, vybrať si logo zo 6 možností a nastaviť hlavnú farbu svojej leteckej flotily, ako aj zmeniť cenu letenky.

3-2 Planes.png

Prispôsobte si vzhľad svojej leteckej spoločnosti.

Ak máte vo svojom meste leteckú spoločnosť, nielenže to posilní cestovný ruch, ale získate aj ďalší príjem, ktorý vám pomôže kompenzovať náklady na prevádzku vášho letiska. Nízke ceny leteniek zvyšujú atraktivitu oblasti letiska, zatiaľ čo vysoká cena letenky môže spôsobiť, že je pre turistov o niečo menej atraktívna. Vyvážte atraktívnosť správne a budete môcť zarobiť značný zisk pomocou svojej leteckej spoločnosti!

3-3 Airline.png

Približne jedna tretina lietadiel využívajúcich letisko bude od vašej leteckej spoločnosti.

Letecká spoločnosť je pre mesto jedinečná, takže môžete mať iba jednu, aj keď máte v meste viacero letiskových oblastí. Akékoľvek zmeny vykonané v leteckej spoločnosti z jedného informačného panelu oblasti letiska sa použijú vo všetkých oblastiach.

Múzeum Letectva

Ďalšou jedinečnou budovou, ktorá bude k dispozícii, keď vaše letisko dosiahne úroveň 3, je Múzeum letectva. Múzeum taktiež nájdete na karte modulárnych letísk v časti Verejná doprava. V tomto starom leteckom hangári sú teraz umiestnené historické lietadlá, ktoré informujú občanov aj turistov o histórii letectva. Ako Unique budova pridáva na atraktivite vášho mesta a pomáha prilákať viac turistov do vášho mesta!

3-4 Museum 1.png

Plán fanúšikov letectva z blízka aj z diaľky je jasný!

Tým sa končí dnešný vývojársky denník! Tešíme sa až uvidíme, aké letecké spoločnosti skončia vo vašich mestách. Dúfame, že si užijete kontrolu nad ekonomikou vášho letiska. Nabudúce sa pozrieme na Nákladné služby letiska a na to, ako sa spájajú s oblasťami letiska – štvrtok o 16:00.

V neposlednom rade si pozrite video tutoriál od City Planner Plays. Nezabudnite sa prihlásiť na odber nášho kanála Facebooku poprípade Instagramu, kde získate ďalšie informácie! Toto video pokračuje v piatkovej téme a ponorí sa do detailov verejnej dopravy!

Pridaj komentár

Design a site like this with WordPress.com
Začíname