Airports #4: Nákladné letiská & Nové mapy

Zdravíme všetkých starostov! Ste pripravení na ďalší vývojársky denník? Tentokrát je nabitý novinkami a plný informácií o nákladných letiskách!

Keď vaše letisko dosiahne úroveň 3, odomknete budovy a cesty nákladného letiska, medzi ktoré patrí terminál nákladného letiska, stojan nákladných lietadiel, stredné a veľké cesty nákladného letiska a železničná stanica pre nákladnú dopravu. V súlade s našimi cieľmi modularity a kreatívnej slobody ich môžete pridať k existujúcim letiskám alebo vytvoriť jedno špeciálne pre nákladnú leteckú dopravu.

Stojany pre nákladné lietadlá fungujú trochu inak ako stojany pre osobné lietadla v tom, že môžu byť umiestnené pozdĺž akejkoľvek cesty a na fungovanie nevyžadujú pripojenie k terminálu. To znamená, že môžete jednoducho pridať stojan na nákladné lietadlo pozdĺž cesty a pripojiť ho k vašej existujúcej pristávacej dráhe pomocou rolovacích dráh.

4-1 Cargo air 1.png

Rozšírte svoje letisko, aby obsluhovalo nákladnú leteckú dopravu.

Stojan pre nákladné lietadlá je jediné, čo potrebujete na prijatie nákladných lietadiel. Vzhľadovo to to však nepripomína veľmi nákladné letisko! Preto tu máme ďalšiu budovu, ktorou je terminál nákladného letiska! Môže byť pridaný k existujúcej letiskovej oblasti, čím sa vytvorí vyhradený nakladací a vykladací bod pre nákladnú dopravu, alebo môže byť hlavným terminálom vo vlastnej letiskovej oblasti. Keďže úrovne letísk sú viazané na cestujúcich a atraktívnosť, čisto nákladné letisko zostane na úrovni 1.

4-2 Cargo air 3.png

Terminálom môžu prejsť iba nákladné autá.

Stredné a veľké cesty pre náklad sú široké cesty s okrasnými budovami oddeľujúcimi jazdné pruhy. Môžu sa použiť na rozšírenie terminálu nákladného letiska alebo ako cesty vo vašom meste. Sú schopné zvládnuť veľké množstvo dopravy. Veľka cesta pre nákladnú dopravu má dokonca širokú oblasť na nakladanie a vykladanie, vďaka čomu je ideálna pre veľké objemy priemyselnej dopravy.

A v neposlednom rade je tu železničná stanica nákladného letiska, ktorá má 4 výkladkové železničné koľaje, vďaka čomu je ideálna na prepravu nákladu medzi rôznymi oblasťami vášho mesta. Nenechajte sa však zmiasť týmto názvom! Dá sa umiestniť kdekoľvek vo vašom meste, takže je to skvelá voľba pre oblasti, kde bežná nákladná železničná stanica jednoducho nestíha držať krok so železničnou dopravou.

4-3 Cargo air station.png

Rozvozte náklad po celom meste pomocou železničnej stanice nákladného letiska

Nové Mapy

Či už chcete vybudovať mesto profitujúce z rozsiahleho priemyslu, alebo sa zameriavate na cestovný ruch, rozšírenie Airports prichádza s tromi novými mapami s veľkými rovnými plochami, vďaka ktorým sa vám budú jednoduchšie stavať letiská.

Prvá na našom zozname je tropická pláž Asanu, ktorá ponúka dlhý úsek širokých pláží a ničím nerušenú lagúnu ako stvorenú na turistiku! Ale ak to nie je váš typ mesta, svieža džungľa môže ponúknuť oveľa viac. Môže byť rušnou metropolou alebo ziskovým priemyselným centrom.

4-4 Asanu Beach 02.png

Pláž Asanu s piesočnatými plážami a bujnou džungľou

Smerom do miernych oblastí nájdeme záliv Hanami pri ústí dvoch riek. Nájdeme tu množstvo miesta, na ktoré sa dá expandovať – či sa usídlite vo vnútrozemí alebo využijete množstvo ostrovov v zálive, je len na vás!

4-5 Hanami bay 08.png

Zátoka Hanami ťaží zo svojho dlhého pobrežia.

Ak túžite po chladnejších destináciách, potom Noyou Port môže byť tým pravým miestom pre vás! Jeho široké otvorené priestranstvá sú ideálne pre každé mesto a rieky rokmi vytesané do krajiny ponúkajú nádhernú scenériu.

4-6 Noyou Port 11.png

Noyou Port je bohatý na prírodné krásy a otvorený priestranstvá.

A tým sme sa dostali na koniec dnešného vývojárskeho denníku! Keďže Letiská sú takmer pripravené na vydanie, zostáva nám už len jedna vec: Bezplatná aktualizácia pre všetkých už 25. januára! V pondelok o 16:00 sa pozrieme na nové funkcie v aktualizácii vrátane oprav.

V neposlednom rade si pozrite video tutoriál od City Planner Plays a nezabudnite sa prihlásiť na odber nášho Facebooku a Instagramu.

Pridaj komentár

Design a site like this with WordPress.com
Začíname